from my window

2013-11-24 ♥ 17:06:47
En lång och seg söndag idag, legat i sängen och städat lite på rummet. Gårdagen var kul med kompisarna, gick förvånandsvärt bra på bowlingen, men ändå ingen första plats tyvärr.. Vi avslutade kvällen med lite fler folk hemma hos klasskompisen Simon, men åkte hem tillsammans med Emma tidigt. Tillbaka till skolan imon då, och Killerveckan fortsätter, då jag dessutom lever än, vilket är lite förvanande. 

x-mas gift

2013-11-24 ♥ 16:21:19
Av de få julklappar jag skall köpa i år, är detta en utav dem som är till Oskisen. Älskar inslagningen på presenten, hehe. Hur svårt som helst med där att köpa julklappar till killar, de önskar sig eller vill aldrig ha något. Hoppas på att han blir nöjd i alla fall..

Göteborg//bowling

2013-11-23 ♥ 14:53:56
Super mysig kväll/eftermiddag i Göteborg igår. Jag, Emma, Hanna och Melina åkte dit tillsammans runt 2 tiden då vi inte hade några lektioner alls, hur skönt!? Köpte ingenting till mig själv, men en liten julklapp till Oskar fick det bli, är ju bara hemma i cirka två veckor till sen åker jag till Thailand. Är där över julen så han får den innan men, han får inte öppna dem! 
 
Jag suger på bowling och det är kvällens aktivitet med tjejerna, sist vi spelade fick jag storstryk. Jag får la säga att jag gör mig till eller något för att inte skämma ut mig, haha. Ska baka macarons nu, och jag vet inte riktigt hur det skall gå. Jag i köket? Brandlarm på. 

minusgrader

2013-11-21 ♥ 16:00:02
 

onsdag

2013-11-13 ♥ 15:47:17
 

ny vecka

2013-11-11 ♥ 21:29:00
Två inställda lektioner i morse, både rätt gött men ändå lite kiligt då man har kämpat sig upp för att gå till skolan kl 8.. Pluggade lite på Café Viskan till en lätt frulle tillsammans med Emma och Sofie. Allt är bra med mig, längtaaaaaar la som tusan till Thailand bara!! Som alla andra säger just nu, det är la en liten bloggtorka för tillfället, men min privata fotograf Emma får knäppa lite bilder åt mig då det ändå är ljust ute. får la se vad som bjuds framöver på bloggiseeeen. 

outfit//mariedal cup

2013-11-07 ♥ 22:37:47
skor - vans / byxor - dr.denim / blus - mango / jacka - vero moda / väska - longchamp

Dagen slutar bra efter att haft Oskar här hemma i Borås, blir lika glad för varje gång han har vågat sig hit till denna staden.. Alltid lika kul och mysigt att va med honom. Klar med de stora läxorna i skolan nu och det känns så himla skönt!! Får passa på att pusta ut och vila lite, kommer la förmodligen ännu mer snart. 
 
Imorgon startar den efterlängtade inomhuscupen för killar i Borås, Mariedal cup. Alltid lika kul varje år, verkligen hela Borås man ser där! Ska både till Boråshallen och ut till Fristadhallen för att kolla på vänner som spelar. Så synd att det inte finns för tjejer faktiskt, ser så himla roligt ut att spela inför massa publik!! Fast kanske inte så många som skulle kolla på tjejer dock, hehe.. Hoppas på en bra Fredag och fortsatt helg med vännerna och fotbollsspelarna. 
 

inställd lektion//EEST

2013-11-07 ♥ 11:46:00
Rätt gött med inställd lektion före lunchen, och sista lektionen inställd med, ren lycka!! Vi tog en Lunch på EEST, dock inte min talrik med sushin då det inte riktgt faller mig i smaken.. Riktgt härliga tjejer iaf!!

clothes

2013-11-01 ♥ 14:31:00
Första bilderna är på jackan jag köpte på Zara den kostade 799 kronor. Den är lite mer mörkblå i verkligheten, hur skön som helst, snygg dessutom. Sen även min t-shirt från second female, kommer inte ihåg vad den kostade eftersom jag slängde prislappen.. Och min sjal som jag köpte på vägen hem på Lager 157, älskar det rosa på den!! 

RSS 2.0