i can drive

2014-03-19 ♥ 13:15:00
 
första gången framför ratten igår. Min pappa tog ut mig på vägen direkt efter jag hade lärt mig kopplingen, hur vågade han det?... Även fast det är mer än ett år kvar, så är jag ändå så sjuk taggad för körtkort. Vill fylla arton nu!!! 

Göteborg

2014-03-15 ♥ 20:03:27
myys-dag i Göteborg tillsammans med mamma, moster och kusin. x

djup

2014-03-09 ♥ 17:56:47
Hittade en enkel i garderoben som jag eller mamma köpte i Thailand. Kom inte ens ihåg den, men den kommer helt klart användas flitigt i sommar. Måste dock skaffa rätt bh till den, inte så snyggt att se bh-banden där back.

Sunny saturday

2014-03-08 ♥ 19:48:17
Vilken lördag!! Tillsammans med mamma och pappa åkte vi till Göteborg i våran nya bil, som jag är helt förälskad i. Vill åka i den hela tiden, det är som ett tak av glas på den, kan inte bli en bättre. Först åkte vi till våra kompisar i Kållered, pappa satte på sig arbetarbyxorna och hjälpte till med deras bygge utanför huset. Vi tjejer satt och drack kaffe i solen, hur skönt?! En bestämd träff med en barndoms vän till mig och en till mamma var planerad idag på Frölunda torg. Vi åt gott och shoppade en hel del, jag fick med mig en halsduk från raglady, fransväska från H&M och ett par svarta jeans från crocker. Dagen var bra, men kvällen är kvar. Ska skynda mig ner mot stan för att inte missa bussen till Lina. x


B-day child

2014-03-08 ♥ 12:14:28
Firade våran Alicebrallis igår på cyrano, och därefter blev det utgång. Grattis en gång till Alice!!


FRIDAY NIGHT

2014-03-03 ♥ 17:01:00
Avicii's konsert var bland de bästa jag har varit på. Så himla kul var det, vi träffade på grabbarna från Borås som satt någon rad nedanför oss, men de stod med oss hela tiden. Precis framför oss hade några tjejer från Trollhättan sina platser, hur sköna som helst. Blev så kul när vi var många tillsammans. Hade riktig träningsverk i armarna dagen efter, och j*vligt ont i ryggen då jag ramlade i trappen på läktaren när jag stod upp på en utav stolarna. Men en riktigt lyckad kväll, skulle inte tackat nej till att få åka dit och se min älskling igen. Han är ju för snygg och sååå cool. 

RSS 2.0